Verjaardag

Yay it's my birthday, feestje! Alweer een jaartje ouder en dat wil jij natuurlijk goed vieren. Nodig alle vrienden en vriendinnen, maar alvast uit. Met onze blogs organiseer jij namelijk het perfecte feestje. Onze tips over tafeldecoratie, slingers, ballonnen, hapjes en drankjes en meer zullen jou de perfecte host maken!

Thema feestje: Flamingo Fun

Be a flamingo in a flock of pigeons: zo creëer jij een unieke party!
> Lees meer

Vier de lente met deze fleurige bloemen collecties

Om deze vrolijke tijd door te voeren in de decoraties in je huis hebben wij de fleurigste collecties voor jou uitgekozen!
> Lees meer

21 diner: wat moet je weten?

Cheers to 21 years! Dit zijn onze tips & tricks voor een spetterend 21 diner.
> Lees meer

Nieuwe collectie: Pastel Birthday Party

Met iridescent accenten krijg je de ultieme verjaardagsdroom van elke pastel lover! Denk aan regenbogen, confetti, roze, blauw, paars en vooral veel sweets...
> Lees meer

Thema feestje: disco party

Follow the call of the disco ball! Want binnenkort vier jij het allerleukste feestje waar alle gasten met hun heupen zullen swingen en keihard mee kunnen zingen!
> Lees meer

Ontdek de feestdecoratie van Daydream Society

Naast het feit dat de mensen achter Daydream Society dagdromers zijn, zijn het ook regenboogjagers, magiemakers en designliefhebbers.
> Lees meer

Thema: chique marmer feestje

Marmer geeft een chique en elegante uitstraling af die geweldig is voor een nette en mooie look. Perfect dus voor jouw feestje!
> Lees meer

Tip van Tineke: het verschil tussen iridescent vs. holografisch

Het lijkt op het eerste oog hetzelfde, maar dan ineens ga je toch twijfelen. Wat is nu holografisch en wat is nu iridescent?
> Lees meer

Trendkleur: decoratie voor een roségoud feestje

Die chique uitstraling, de glanzende look, de roségouden decoratie. Het was in 2018 al niet te missen en wordt in 2019 een steeds grotere trend. Nu alleen de vraag; hoe pak je het aan?
> Lees meer

Producten 1 tot 10 van 23 in totaal

Pagina