Superhelden verzamelen: het is tijd om de wereld te redden! Op het verjaardagsfeestje van jouw kleintje wel te verstaan. Met de leukste outfits en de tofste decoratie voor een superhelden kinderfeestje zijn de kleine helden klaar voor avontuur!

Super heroes wanted!

Échte superhelden verwachten natuurlijk super uitnodigingen! De verjaardagskaart van Meri Meri geeft elk kindje een eigen Super Hero masker en brengt iedereen in de juiste stemming! Je kunt ook zelf heerlijk aan de slag gaan met rood en blauw knutselpapier. Knip een actie ballon uit met in het blauw het woord “POW”. Op de achterkant schrijf je jouw adres, de datum en het tijdstip dat de kinderen verwacht worden en opgehaald mogen worden. Ook kun je vragen wat de lievelingsheld is van de gasten, zodat je de outfits alvast klaar kunt zetten!

Suit up Superman

Als je weet wat de lievelingshelden van de kids zijn kun je makkelijk de kleuren uitkiezen die bij de helden horen. Rood bij Superman en Spiderman, zwart bij Batman en groen bij de hulk. Dan kun je heel simpel capes maken van stof die je bij de hobbywinkel kunt halen. Naai simpelweg aan de bovenkant van de cap horizontaal een elastieken band, zodat de kindjes deze over hun hoofd kunnen trekken. Op het internet kun je de logo’s van de heroes uitprinten en met dubbelzijdige plakband kun je ze op de kindjes plakken. Met schmink geef je spiderman zijn web en de hulk een groen gezicht. Liever geen tijd kwijt aan de pakjes voor een superhelden kinderfeestje? Neem dan eens een kijkje tussen onze verkleedkleding! Daar vind je bijvoorbeeld een mysterieuze Zorro, een echte Superhelden cape of pak de maskertjes erbij! Verkleedkleding voor kinderen met fantasie

Super Hero decoratie

Wij hebben natuurlijk de leukste superhelden kinderfeestje collecties voor je klaarstaan vol met de leukste items! De Super Hero collectie is een echte eyecatcher. Tover de woonkamer of slaapkamer om tot een super Hero ruimte met de Boom Kapow Zap items. Een kleurrijke slinger of cupcakes met de tofste actie prikkers, waar je van kan genieten op de zap gebaksbordjes . En vergeet niet de superhelden na afloop van het feest een uitdeelzakje mee te geven! Met de Super Hero Pop Art collectie de mooiste slinger en POP bekertjes voor wat limonade. De rood, geel en blauwe kleren zie je overal in terug, zelfs in de ballonnen en de toffe POW pinata. tafel superhelden kinderfeestje

Superhelden taken

En dan is het tijd aangebroken om jouw superhelden skills te testen. Heb jij wat het vergt om een Hero benoemd te worden? Dat is te testen met de superheld spellen. Geef de kids een lijstje mee met de volgende opdrachten; Hulk smash & crash Neem wat schoenendozen en pak deze in met pakpapier in de stijl van bakstenen. Stapel ze op en laat de kinderen één voor één door de muur slaan, achter de muur staat een bord vol met ijshoorntjes die vermorzeld mogen worden. Spiderman power Hang buiten op een bord spiderman op en geef de kindjes een paar bussen serpentine en laat ze superman vangen met hun web! Spiderman web Eenmaal Spidey gevangen rennen ze door naar het web parcours. Met rode wollen draad in de gang hang je een hindernis op waar de kids doorheen moeten kruipen zonder het web te raken. Batman power Na de hindernis van spidermans web vinden ze een superzware gewichtshalter (van een stok, twee emmers en piepschuim. Shht…) die ze 5 keer moeten tillen om hun krachten te testen. Vliegen als superman En dan snel door naar de volgende opdracht; op een blank balanceren en dan er van af springen. En terwijl ze springen snel een foto maken! Want die wil je uitprinten voor de helden diploma’s! Terwijl de kindjes even snacken print jij snel de foto’s uit en plak je ze op de zelfgemaakte helden diploma’s die ze allemaal mee naar huis mogen nemen. Nog meer inspiratie voor een superhelden kinderfeestje? Bekijk ons Pinterest bord of ga naar de Super Hero collectie!